Švajčiarske hodinky výhodne? Tieto od značky Tissot vás vyjdu do 500 eur

Švajčiarske hodinky výhodne? Tieto od značky Tissot vás vyjdu do 500 eur

Prečo si vybrať značku Tissot?

Tissot je vo svete tradičných švajčiarskych hodiniek svetovým lídrom. Spoločnosť vznikla ešte v roku 1853 a tento rok dodnes nájdete na každých jedných hodinkách Tissot. 

Značka má teda viac ako 150-ročné skúsenosti s výrobou vysoko presných a spoľahlivých hodiniek, ktoré získali už mnoho ocenení.

Hodinky Tissot sú synonymom precíznosti a dokonalého charakteru, vynikajú kvalitným spracovaním a očarujúcimi detailmi, ktoré im dodávajú prémiový akcent. 

Ak si potrpíte na kvalitu, no nechcete na hodinky minúť veľa, máme pre vás dobrú správu.  „Tissoty” sú totižto pokrokové, luxusné a pritom cenovo dostupné.

A ktorý model to nakoniec bude? Pokračujte v čítaní a inšpirujte sa výberom z nášho klenotníctva Amawell

Tissot PR 100 – 480 €

Tissot PR 100 sú dámske hodinky s chronografom a dátumom, ktoré za rozumnú cenu ponúkajú prevedenie v skutočne mimoriadnej kvalite.

Materiál púzdra a náramku je vyrobený z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele, ktorú prakticky nejde zničiť. Tento materiál bez problémov odolá sladkej aj slanej vode a nijako nereaguje s kožou a telom.

Sklíčko býva jednou z najdôležitejších súčastí akýchkoľvek hodiniek. Na modeloch značky Tissot nájdete zafírové sklíčko, ktoré je vôbec najkvalitnejším sklom, aké môže výrobca použiť. 

Zafír je extrémne odolný voči nárazom a je veľmi priehľadný. Vydrží pád z viac ako dvoch metrov a je prakticky nepoškriabateľný. 

A keďže v stupnici tvrdosti minerálov sa nachádza na druhom mieste za diamantom, možno ho poškriabať len týmto kameňom.

Samozrejmosťou je, že hodinky sú vodeodolné. Takže s nimi môžete pokojne plávať či šnorchlovať do hĺbky až sto metrov a nič sa im nestane.

Tissot Classic Dream Lady – 210 €

Milé dámy, tieto hodinky si zaručene získajú vašu pozornosť, a to predovšetkým vďaka ich elegantnému vzhľadu a precíznemu spracovaniu.

Prehľadný ciferník s rímskymi číslicami chráni zafírové sklíčko, ktoré je odolné voči akémukoľvek poškriabaniu. 

Puzdro hodiniek z ušľachtilej ocele v sebe ukrýva prvotriedny švajčiarsky strojček.

Hodinky sú doplnené kvalitným koženým remienkom v bielej farbe, ktorý sedí na každé dámske zápästie.

Tissot Couturier Lady – 285 €

Model Couturier Lady je mimoriadne elegantný kúsok, ktorý vás razom premení v pravú dámu. Ich puzdro i remienok na prvý dotyk i pohľad upútajú svojou vysokou kvalitou a precíznym spracovaním.

Na striebornom ciferníku figuruje ukazovateľ dátumu aj s výraznými striebornými ručičkami a indexami.

Remienok je vyrobený zo svetlej kože, ktorá je jedným z najobľúbenejších materiálov. Pôsobí totižto elegantne, nechladí a veľmi ľahko sa prispôsobí zápästiu.

Tissot Everytime – 275 €


Elegantné dámske hodinky Tissot Everytime svojím vzhľadom skvele doplnia vašu večernú róbu či kostým na obchodné stretnutie. 

Hodinky sú vyrobené z ušľachtilej ocele v žltom odtieni. Ďalšou obrovskou výhodou je, že tento model je vlhkotesný, vďaka čomu odolá náhodnému styku s vodou. 

Na klasický guľatý ciferník nadväzuje prepracovaný náramok s bezpečným zapínaním. Ako pri predošlých modeloch, aj tento má ​​kvalitné zafírové sklíčko, ktoré odoláva nárazom a poškriabaniu.

Ak si teda chcete dopriať spoľahlivé a módne hodinky, ktoré sa hodia na akúkoľvek príležitosť, tieto vám môžeme len odporúčať.

Tissot Flamingo – 310 €


Tissot Flamingo sú elegantné dámske hodinky, ktoré sa výborne hodia tak do spoločnosti, ako aj na bežné denné nosenie.

Nadčasové prevedenie umocňuje guľatý tvar ciferníka a jeho jemná perleťová farba, na ktorej vynikajú strieborné ručičky a indexy. 

Kombinácia striebornej a perleťovej navyše na slnku vytvorí nádherné jemné odlesky.

Perleť je organický materiál, ktorý pochádza z najspodnejšej vrstvy škrupiny niektorých mäkkýšov. Je veľmi krehká a musí byť spracovaná s veľkou starostlivosťou, čo ju robí ešte cennejšou.

Napokon už len dodáme, že zafírové sklo a puzdro s oceľovým náramkom sú zárukou kvality na celý život.

Tissot Gentleman Swissmatic – 380 €

Páni, ak hľadáte skutočný hodinársky skvost, tento model je určený pre vás. Hodinky Gentleman Swissmatic si obľúbite najmä vďaka kvalite spracovania, ale aj dokonalému vzhľadu.

Model je poháňaný automatickým strojčekom, ktorý sa môže pýšiť až 72-hodinovou rezervou.

Mechanizmus hodiniek sa uvádza do pohybu automaticky pomocou oscilačného závažia, ktoré pri nosení na ruke hýbe a naťahuje špirálovú pružinu. 

Práve takéto mechanické modely sú obľúbené najmä medzi milovníkmi prestíže a exkluzivity. Patríte k nim aj vy? Ak áno, takéto hodinky jednoducho musíte mať. 

V prípade, že si chcete pozrieť ešte viac pánskych hodiniek s automatickým strojčekom, navštívte nás v online klenotníctve Amawell. Ponuka je nekonečná, stačí si len vybrať.