Chcete ju požiadať o ruku na Valentína? Tieto prstienky vašu nastávajúcu uchvátia

Chcete ju požiadať o ruku na Valentína? Tieto prstienky vašu nastávajúcu uchvátia

Šperk ozdobený 33 oslnivými zirkónmi

Ohromte vašu priateľku týmto impozantným zásnubným prsteňom zo žltého zlata v jedinečnom prevedení. 

Unikátny lesk šperku dodáva dekor až z 32 oslnivých drobných zirkónov, ktoré sa tiahnu po celej vrchnej časti. Povestnou čerešničkou je centrálny kameň, okolo ktorého sa zvodne ovíjajú ramená obrúčky.

Decentný prsteň s briliantovým kvetom

Ktorú ženu nepoteší kvet? Obdarujte nastávajúcu kvetom, ktorý bude zdobiť jej ruku večne a nikdy nezvädne – tak ako vaša láska.  

Tento roztomilý zásnubný prsteň z bieleho zlata vyniká práve decentnou centrálnou ozdobou, ktorú tvorí šesť okrúhlych briliantov osadených strapcovo do tvaru kvetu. Očarujúci briliantový kvet na ruke vašej priateľky bude vyzerať veľmi pôvabne a žensky.

Očarujúci zásnubný prsteň s masívnym zirkónom

Nič nevyjadrí lásku k žene lepšie ako zásnubný prsteň s masívnym zirkónom. Jasne jej prezradí, že ju skutočne milujete.

Preto určite nič nepokazíte, ak stavíte na tento mimoriadne očarujúci šperk z bieleho zlata, ktorý sa pýši jednoduchým, ale zato veľmi ženským dizajnom a exkluzívnym okrúhlym zirkónom.

Prsteň so zirkónom v tvare markíza

Prekrásny zásnubný prsteň zo žltého zlata očarí najmä kameňom v markízovom výbruse, ktorý po obvode lemujú drobné okrúhle zirkóny. 

Efektný výbrus kameňa s názvom marquise (markíza) má jedinečnú schopnosť opticky predĺžiť prst, čo ocení aj vaša vyvolená.

Magický prsteň s nadčasovou perlou

Biela perla je symbolom ženskej krásy, úspechu, čistoty, nevinnosti či nového začiatku. Podľa prastarých mýtov sa tradovalo, že osobe, ktorej perlu darujete, bude tento drahokam prinášať šťastie.  

Krása kultivovanej sladkovodnej bielej perly v tomto šperku ešte viac vyniká v lesku drobných zirkónov, ktorými je obrúčka posiata. 

Nechajte sa zlákať nadčasovou krásou perlového šperku, ktorý vašej vyvolenej bude robiť radosť dlhé roky.



Briliantový prsteň s rubínom

Ak má vaša polovička rada klasickú krásu, určite pre ňu vyberte tento unikátny zásnubný prsteň zo žltého zlata. Jemnú obrúčku zdobia krásne perforované vzory, ktoré sú dekorované drobnými čírymi briliantmi. V strede prsteňa zas oslňujúco žiari úchvatný tmavočervený rubín. 

Po stáročia sa verilo, že tento kameň v ľudskom srdci prebúdza lásku a napomáha k šťastným manželstvám.

Doprajte svojej snúbenici, aby sa na tento skvostný kúsok mohla pozerať každý deň.

Pôvabný prsteň s briliantmi v tvare kvetu

Tento jednoduchý a decentný prsteň upúta elegantnou pologuľatou obrúčkou z bieleho zlata a okrúhlou obrubou s 19 drobnými briliantmi. Tie sú osadené tak, aby vytvárali efekt jedného väčšieho drahokamu v tvare pôvabného kvetu.

Očarujúcim prsteňom plným briliantového lesku iste vykúzlite úsmev na tvári vašej vyvolenej.

Elegantný prsteň s jednoduchým dizajnom

V jednoduchosti je krása. Ak má vaša polovička rada čistý dizajn bez zbytočných príkras, potom pre ňu určite vyberte tento sympatický a decentný zásnubný prsteň.

Pologuľatá obrúčka je vyrobená zo 14-karátového bieleho zlata. Jej ramená sa na vrchu odchyľujú, aby vytvorili priestor pre ručne osadený 0,05-karátový briliant v nenápadnej lunete.

Nesmierna krása trblietavého briliantu určite vyčaruje súhlasný úsmev na tvári vašej vyvolenej, keď jej ho navlečiete na prstenník.

Praktický prsteň s podčiarknutou eleganciou

Zaľúbili ste sa do praktickej ženy, ktorá je nohami pevne na zemi, no zároveň sa v pravej chvíli dokáže premeniť v princeznú? Potom určite zvoľte tento prekrásny zásnubný prsteň z bieleho zlata.

Do koča aj do voza. Presne taký je tento šperk. Má obrúčku zdobenú ryhou, ktorá prsteňu dodáva eleganciu, a k tomu všetkému prekrásny 0,08-karátový briliant. Ten je osadený tak, aby nikde neprekážal, no zároveň pôsobil majestátne. 

Sofistikovaný prsteň pre sebavedomú ženu 

Dáva vaša nastávajúca prednosť klasickejšiemu dizajnu namiesto najnovších trendov? V tom prípade zvoľte prsteň, ktorý nikdy nevyjde z módy.

Napríklad tento sofistikovaný zásnubný prsteň zo 14-karátového bieleho zlata. Vašu polovičku určite očarí špačkovanou obrúčkou. Jej ramená prechádzajú do masívneho lôžka, v ktorom je tlakovo osadený 0,10-karátový briliant. 

Trblietavá krása briliantového prsteňa je večná a vašu partnerku bude tešiť navždy.

Nežný prsteň pre romantickú dušu 

Chcete si získať srdce romantickej a zasnenej duše? Pokľaknite pred ňu s týmto nežným prsteňom z bieleho zlata.

Zaoblený profil dekoruje výrazná ozdoba, ktorej stred tvorí srdcové lôžko s ručne osadeným okrúhlym zirkónom. 

Šperk so symbolom lásky je na romantické valentínske zásnuby ako stvorený.

Chcete ju požiadať o ruku na Valentína?

Radi vás uvidíme v klenotníctve Princess v Shopping Palace Bratislava, ktoré je súčasťou siete klenotníctiev Amawell. Všetky zásnubné prstene, ktoré ste si pozreli, si môžete osobne pozrieť a rovno aj kúpiť práve tam. 

Náš kvalifikovaný personál vám s výberom vhodného šperku  ochotne pomôže a zodpovie všetky vaše otázky. Tešíme sa na vás.